“Sokat gondolkodtam azon, hogyan is lehetne szavakba foglalni, hogy mennyit segített nekem Trixi, és most meg is próbálom leírni.
2017. májusában ért egy baleset, ami testemben és lelkemben is mély nyomott hagyott – a lelki nyom talán még sokkal mélyebb is volt, hiszen a testem hamarabb regenerálódott.
Nem sokkal a baleset után gondolkodtam, hogyan is kaphatnék támogató segítséget, és egyetlen név jutott eszembe, Trixi! Rögtön fel is hívtam és már az egyeztető telefon után – hogy hogyan is legyen a Coaching folyamata – sokkal nyugodtabb lettem. Éppen az ő segítsége kellett nekem. A Coaching folyamat során visszatértem korábbi önmagamhoz, sőt már ki merem jelenteni, hogy hálás is vagyok, hogy megtörtént velem ez a baleset, mert megváltoztatta az életemet – és ennek a változásnak Trixi aktív része volt.
Minden Coaching találkozás után sokkal jobban éreztem magam, érdekes házi feladatokat kaptam és minden, amit ajánlott segítette a folyamatot, hogy újra magamra találjak. Trixi türelmes volt, együttérző és éreztem rajta, hogy neki bármit elmondhatok, hiszen sosem ítélne el/meg, és fog tudni segíteni. Trixi sok tapasztalattal rendelkezik és igazi profi a Coachingban.
El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok, hogy őt megismerhettem; és mennyire hálás vagyok neki, hogy ennyit segített nekem. Trixi nélkül a lelki regenerációm folyamata vagy nem zajlott volna ilyen zökkenőmentesen, vagy sokkal lassabban, mint Trixi segítségével.
Trixi! Nagyon hálás vagyok Neked mindenért!”
Bettina (30), Budapest

“Drága Trixi! Évek óta ismerjük egymást. Először a munkahelyem által szervezett kommunikációs tréningen találkoztunk. Nagyon nyitott, barátságot és odafigyelő voltál mindenkivel, már az elejétől. Ezután még számos következő alkalom volt, és a személyeddel elérted azt, hogy már vártuk a kolégákkal a következő alkalmat – legyen az akár hétvégén is -, amikor találkozhatunk Veled.
Egy csapatépítő tréning alkalmával, ami több napos volt, egyik este megkértelek, ha nem probléma, üljünk le egy kicsit beszélgetni (gondolkodás nélkül igent mondtál!). Az a beszélgetés meghatározó volt számomra. Ott indultam el az utamon. Addig csak toporogtam az elágazásnál. Nagyon sokat tudsz adni az embereknek. Irányt mutatsz, azzal, hogy kérdezel és hagyod, hogy az ember saját magára kicsit jobban oda figyelve meglássa a választ, ami ott van benne, csak valamiért nem “látja”. Ezáltal segítettél – nekem is -, hogy a kereszteződésben melyik irányba induljak (szóljon az az élet bármely területéről).
A mai napig minden egyes beszélgetésünkből tanulok, feltöltődöm s egyben meg is nyugszom, hogy jó úton haladok. Hálás vagyok, hogy megismertettél magammal. Ez egy hosszú folyamat, ami egy életen át tart, de te felhívtad rá fel a figyelmemet, hogy a saját életemben ott vagyok én. Hálás köszönet minden segítő, bátorító mondatodért.”
Helga, Székesfehérvár

“Szabadúszóként nagyon nehezemre esett beosztani az időmet, “hivatalos” munkaidő és főnök híján gyakran kerültem időzavarba, aminek sokszor éjszakázás, tűzoltás és rendszertelen életmód lett a következménye. A coaching során Trixivel az időkezelési stratégiákra helyeztük a hangsúlyt, megtudtam, milyen típus vagyok, és hogyan hozhatom ki magamból a legtöbbet. Nem vagyok büszke rá, de az elején annyira szét voltam esve, hogy előfordult, hogy azt is elfelejtettem, mikorra beszéltük meg a következő időpontot. De szerencsére ez már a múlté. A coachingnak köszönhetően ma már közel kétszer annyi projektet tudok vinni, mint korábban, és nagyon ritkán fordul elő, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok (amikor igen, akkor egy előre nem tervezett munka miatt történik ez). Így a bevételeim is megnőttek, tudok félretenni, és azt is megtanultam, hogyan tudok a leghatékonyabban feltöltődni.
Trixi coachingját mindenkinek ajánlom, többszörösen visszahozza a belefektetett összeget és időt!”

Krisztina, szabadúszó szövegíró

“2016 júniusában vesztettem el férjemet. A társ elvesztése mindig nehéz, de egy öngyilkosságot feldolgozni …
Egyedül maradtam a fájdalmammal.
Gyászfeldolgozó csoportba jelentkeztem, így találtam rá Trixire.
Ő segített összerendezni a múlt és a jelen összekuszálódott szálait és rámutatott, hogy számomra jövő is létezik. Segített elbúcsúzni a férjemtől. Közösen kerestük meg bennem az ERŐ-t amire új életemben szükségem lesz.
Gyermekeim szerint mikor Tőle jöttem, még a hangom is más volt a telefonban.”

Köszönöm: Klári

“Hiszek abban, hogy nem véletlenül kerülünk egymással kapcsolatba az életünk folyamán. Abban is hiszek, hogy minden ember, aki az életünk részévé válik, annak valamely területén a mesterünk lesz. Valamiért jött, valamiért magunkhoz vonzottuk, valamit meg kell tanulnunk tőle. Trixi is az én mesterem. És, hogy mit tanított meg nekem? A végtelen empátiát és nyitottságot. Az őszinte odafordulást, amelyen keresztül érzékeli az emberek rezdüléseit és finom mozdulatokkal, gondolatokkal viszi őket egy jó irányba, indítja el őket a saját útjukon. Segíti őket a fejlődésben és abban, hogy annak, olyannak láthassák magukat, amire valóban képesek. A végtelen elfogadást, hogy minden ember más és más, és ettől egyedi és értékes. A korrektséget, az alázatot a hivatás iránt, és azt az igazi társként való együttműködést, amelyben két tréner olyan játszi könnyedséggel és harmóniában tud együtt dolgozni, amely emeli a csoportok és egyének fejlődését.”
Puchinger Mónika (coach, tréner)

“Milyennek is látom Trixit munkája során?
Trixi jó tréner. Egyszerre pszichológus, pedagógus és edző, mert képes felmérni képességeinket, motivációnkat, képes átadni a hatékonyság növeléséhez szükséges tudást, és ezt a tudást a hétköznapi életben is használhatóvá teszi számunkra. Legfontosabb tulajdonságai: hitelessége, céltudatossága, kitartása, és empatikus képessége. Trixi hisz abban, amit csinál, azonosul a tréning és megbízói céljaival, és így bennünket, mint résztvevőket is motiválttá és elkötelezetté tesz!”

Horváthné Szöllösy Zsuzsanna
ügyvezető igazgató
Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet

“Kedves Trixi!
Szeretném megköszönni azt a közös munkát, amelyet hivatalosan, tréningként töltöttünk el. Többet kaptam a puszta ismeretanyagnál, egy kellemes beszélgetésnek látszó, de komoly, a gyakorlatban jól használható tudást adtál át, ráadásul jól felépített csomagolásban. Minden percét élveztem!”

László Imre
Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.
Ügyfélkapcsolati menedzser

“Munkahelyi problémával fordultam Trixihez. Rengeteget segített, neki köszönhetem, hogy felismertem: más a karrierút való nekem. Az ő tanácsai, támogatása, coaching technikái segítettek elérni azt, hogy most egy olyan munkahelyen dolgozom, ahova szeretek bejárni, szeretem a munkám, és az életem újra kiegyensúlyozott, stresszmentes. A vele való fejlesztő beszélgetések után sokkal kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, határozottabb és céltudatosabb lettem. Bármilyen lelki probléma esetén szívből ajánlom őt.”
Kati, Tapolca